O nama

Nakon brojnih okupljanja i gledanja utakmica našeg najdražeg Milana, rodila se želja za osnivanjem kluba navijača. AC Milan club Hrvatska je član A.I.M.C. (Associazione Italiana Milan Clubs) i obvezuje se prihvatiti sva pravila statuta, kako za sebe tako i za svoje članove.

Klub je osnovan 20.01.2014. godine u Osijeku. Trudimo se zadovoljiti želje svakog rossonera i nadamo se da nam dobro ide. Osnovani smo možda u jednom od najtežih perioda Milana, ali pokazali smo da smo fantastični navijači i da smo spremni uvijek bodriti naš klub.

Svake godine brojimo sve više i više članova iz svih dijelova Hrvatske i iz inozemstva. Možemo se pohvaliti odlascima na domaće utakmice u Milano, kao i na gostujuće među kojima finale kupa u Rimu između Milana i Juventusa. Putovanja koja su nekada bila teška i bolna zbog rezultata, često su sa sobom nosila brojna nova prijateljstva i smiješne trenutke. Naravno, nisu sva putovanja bila ispraćena lošim rezultatom, bilo je i onih nakon kojih smo slavili. Ponosni smo sto putujemo u jako velikom broju, a protiv Intera 23.11.2017 došlo nas je čak 150, što je još jedan veliki pokazatelj da rastemo.

AC Milan club Hrvatska je sudjelovao na turniru svih fan klubova Hrvatska 2015. godine u Zagrebu i gdje smo osvojili 2. mjesto. (izgubili u finalu od Liverpoola 2:1).

Organiziramo zajednička gledanja utakmica i druženja uz roštilj i nogomet.

Cilj nam je i dalje napredovati kao klub i učiniti sve sto je u našoj moći za naše rossonere. Isto tako cilj nam je da se svake godine u drugome gradu održi tradicionalno okupljanje uz turnir u nogometu svih navijača Milana na Balkanu.

Sreća i zadovoljstvo kada nekome ispunimo san je ono sto nas tjera naprijed i da radimo još jače.

Vaš AC Milan club Hrvatska !

ORGANIZIRAMO ODLAZAK NA MILAN – LAZIO 28.01.´18

ORGANIZIRAMO ODLAZAK NA MILAN – JUVENTUS 28.10.’17

Organiziramo odlazak na Milan – Roma / 1.10.2017 / 20:45

carlos-bacca-villarreal

SLUŽBENO: Carlos Bacca potpisao za Villarreal